Política de Privadesa

La protecció de les vostres dades personals és molt important per a l'equip de https://barrallibre.cat, raó per la qual, aquest AVÍS DE PRIVACITAT, elaborat per donar compliment a la LLEI FEDERAL DE PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS EN POSSESSIÓ DELS PARTICULARS, té com a finalitat informar-li el tipus de dades personals que recaptem de Vostè, com les fem servir, fem servir i aprofitem i amb qui els compartim.

https://barrallibre.cat te el control de diversos llocs d'internet sobre els quals crea articles informatius.

Quines dades personals demanem de vostè?

Com a client d'algun dels nostres serveis us podem sol·licitar informació personal, que varia segons el cas, relativa a: el vostre nom, adreça, data de naixement; lloc de naixement; estat civil; ocupació; CURP i RFC; el correu electrònic i el número de telèfon; les seves dades patrimonials com a comptes bancaris, crèdits, actius, passius, entre d'altres; comprovants oficials que acreditin la seva identitat i la informació que vostè declara.

Per què fem servir les vostres dades personals?

https://barrallibre.cat a través dels seus llocs recull i usa les seves dades personals per al compliment de les finalitats següents: confirmar la seva identitat; entendre i atendre les necessitats; complir els requeriments legals que li són aplicables i verificar la informació que ens proporciona.

Quins principis regeixen la recol·lecció de les dades personals?

Per a la recol·lecció de dades personals, seguim tots els principis que marca la Llei com la licitud, qualitat, consentiment, informació, finalitat, lleialtat, proporcionalitat i responsabilitat.

Les dades personals seran demanades directament del titular de forma personal oa través d'altres mitjans òptics, sonors, visuals, o per qualsevol altra tecnologia legalment permesa, a la nostra pàgina d'internet o serveis en línia, entre d'altres.

Amb qui compartim la vostra informació i per a què fins?

Les vostres dades personals seran tractades pel personal de https://barrallibre.cat, a efecte de prestar els serveis que vostè sol·licita, els quals només podran ser transferits a persones alienes a Tecnogeek.net, com poden ser advocats, notaris o corredors públics, per a la formalització de documents que així ho requereixin, així com per al compliment d'obligacions legals davant de les autoritats que així ho sol·licitin.

En la representació impresa del present Avís de Privadesa, si no manifesta la seva oposició perquè les seves dades personals siguin transferides, s'entendrà que ha atorgat el seu consentiment per fer-ho. En cas contrari, haureu de marcar la casella d'elecció que No voleu que les vostres dades personals siguin transferides en els termes descrits en aquest document.

Com podeu limitar l'ús o la divulgació de la vostra informació personal?

Podeu limitar l'ús i divulgació de la vostra informació personal: (i) presentant la vostra sol·licitud personalment al nostre domicili dirigida a Juan Carlos Rodriguez, persona encarregada de la privadesa en aquesta oficina; (ii) enviant correu electrònic a la següent adreça electrònica: https://barrallibre.cat@gmail.com o trucant al número telefònic +52 634 2654. És important esmentar que no es pot limitar l'ús o la divulgació de la seva informació personal, quan sigui necessari donar compliment a obligacions legals oa sol·licituds d'autoritats competents.

Com accedir, rectificar, cancel·lar o oposar-se al tractament de les vostres dades personals?

L'exercici dels drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició o la revocació del consentiment per a l'ús de les vostres dades personals, podran efectuar-se presentada sol·licitud per escrit al nostre domicili adreçada a la persona o departament de privadesa, o bé, via correu electrònic a https://barrallibre.cat@gmail.com o trucant al número +52 634 2654.

Com conèixer els canvis al present avís de privadesa?

Aquest avís de privadesa pot patir modificacions, canvis o actualitzacions, per la qual cosa ens comprometem a mantenir-lo informat de tal situació a través de la nostra pàgina d'internet sopitas.com o bé, mitjançant notificació al vostre correu electrònic.

Com contactar-nos?

Si teniu algun dubte sobre aquest avís de privadesa, podeu adreçar-lo a: l'adreça electrònica https://barrallibre.cat@gmail.com; Villa Ocuiltzapotlan, Ciudad de Juárez, Mèxic. CP 86270, adreçada a la persona o departament de privadesa Juan Carlos Rodriguez al telèfon +52 634 2654; així mateix, posem a la vostra disposició còpies del present avís de privadesa al nostre domicili ia la nostra pàgina d'Internet https://barrallibre.cat, secció “Avís de Privadesa”.

Aquest lloc és propietat de https://barrallibre.cat.

Pujar
caCatalà